Klank & Healing

 

Klank is moeilijk te beschrijven. Het is niet tastbaar. Het is niet te zien, althans niet zonder de hulp van allerlei ingewikkelde technologische apparatuur zichtbaar te maken. Klank is niet alleen hoorbaar, maar zeker ook voelbaar.  Denk hierbij aan het gevoel in de buik wat je hebt als je vlakbij een fanfare-/muziekkorps staat wat over straat marcheert, of bij een live-optreden van een popgroep of in een discotheek. Je voelt een soort trilling in je lichaam.Wetenschappelijk is vastgesteld dat alles wat bestaat uit trilling bestaat.
Alles bestaat uit bewegende en tegen elkaar botsende moleculen. Deze bewegingen en botsingen veroorzaken trilling. Meetbaar weliswaar, maar een voor ons onhoorbaar geluid. Door toevoeging van geluid op de juiste frequentie en de juiste trilling, zou de mens in staat zijn invloed uit te oefenen op het bewegingspatroon op moleculair niveau. Ondanks research is de mens daar tot op heden niet toe in staat.

 

De traditionele sjamaan maakt naast zijn/haar stem ook gebruik van allerlei hulpmiddelen, denk hierbij aan de trommel, ratels, bellen enz.. Niet om uitsluitend trilling of klank voort te brengen. Hij/zij doet dit om een trance op te wekken, zodat het werk in onzichtbare realiteiten kan plaatsvinden. klankbad10a  

Privesessie

Soms kan een korte of langere periode in ons leven moeilijk of moeizaam zijn. Een  moeilijke beslissing, een grote verandering, ingewikkelde problemen, het hoort erbij maar het kan ons leven zwaar maken. Ulven kan je hulp bieden om deze zaken in het juiste licht te zien en de oorsprong of kern ervan te onderkennen, zodat je overtuigd en doortastend je eigen besluit kan nemen. Ulven bied zijn sjamanistische kennis en technieken aan, maar ook zijn intuïtie, openheid en eigen levenservaring. Samen kunnen we het pad naar je eigen roots bewandelen om jezelf te hervinden. Met behulp van de sjamanentrommel gaan we naar jouw (levens-)bron en halen de kracht terug die je op je levensweg verloren ben.

Bij een healingsessie wordt er op en om het lichaam gewerkt, om door bijvoorbeeld met trillingen, energie en healing voor het fysieke en mentale lichaam te krijgen.
Zon healing kan nodig zijn voor emotionele, fysieke of ziels klachten. Ulven maakt gebruik van verschillende technieken: geluid: -sjamanendrum/klankschalen/ratels, handoplegging: reiki/magnetiseren en verschillende kruiden: jeneverbes/ceder/
salie/ enz.

Ben je geïnteresseerd in een privésessie of wil meer informatie hierover? Neem dan contact op, voor telefoonnummer en e-mailadres, kijk op de contactpagina.


 

 
 
  Site Map