Over Ulven

Hugo Ulven Elshof (1956) heeft zijn kennis over sjamanisme opgedaan door zelfstudie en oefening. Het terugbrengen van de oude kennis en het vertalen naar het hier en nu is een van zijn drijfveren. Naast het voeren van een eigen praktijk (klank- & trancewerk, sjamanistische consulten) beschouwt hij het ook als zijn taak deze kennis verder te verspreiden.
Jaren geleden had ik het idee dat ik iets aan mijn ogen mankeerde; ik zag kleuren en vormen, daar waar ik het normaal gesproken nietsoorde te zien. Een bezoek aan een opticien en zelfs de oogarts brachten geen uitkomst. Mijn ogen waren volgens hen in orde; kortom met mijn zicht was niets mis. Toen ik mijn verhaal hierover deed aan mijn oudere zus, was haar reactie; Je ziet spontaan aura's. Van haar kreeg  ik een boekje te leen en wat ik daarin las en zag op de illustraties, bevestigde haar opmerking. Ik zag aura's! Maar wat moest ik ermee? Meer lezen, meer vragen, en in de loop van de tijd ben ik via allerlei uiteenlopende omwegen, zoals: auralezen en -healing, tarot, magnetiseren, reiki, uiteindelijk echt geboeid geraakt door sjamanisme en ben me daarin gaan verdiepen.

Ulven heeft als basisprincipe dat sjamanisme het best in het dagelijks leven en met twee voeten in de Hollandse klei kan worden beleefd. 

 
 
  Site Map